Affecto tecknar nytt avtal med SAP

[21.10.2010]

Beslutsstödsföretaget Affecto Sweden har ingått ett nytt partneravtal med SAP. Avtalet innebär att Affecto nu kan återförsälja SAPs utbud av programvara, ge support på densamma, leverera konsulttjänster för implementering och tillhandahålla utbildning.  

– SAP är sedan lång tid tillbaka en viktig partner för Affectokoncernen. Med detta nya avtal kan kunder vända sig till en enda leverantör för att få en heltäckande leverans av beslutsstödslösningar baserad på SAP-teknologi, säger Fredrik Prien, vd på Affecto Sweden.

Det nyligen ingångna avtalet innebär dessutom att hela Affectokoncernen, som har en ledande position på de nordiska och baltiska marknaderna, kan erbjuda samma breda utbud inom SAP-relaterade lösningar.

– Med Affecto får kunden tillgång till expertkunskaper inom hela beslutsstödsområdet samtidigt som man kan vara säker på att vi har specialistkompetens inom SAP-teknologin, säger Fredrik Prien.

För mer information och bokning av intervjutillfällen, kontakta: Jenny Huzell, marknadschef, Tel +46-(0)8-444 98 00 Jenny.huzell@affecto.com  ( högupplösta bilder )