Nya på Affecto

Henrik Olsson - Konsult

olssohen

Jag heter Henrik Olsson kommer närmast ifrån Selector Solutions AB, där jag under ett års tid arbetat som Analytiker inom Supply Chain. Innan dess jobbade jag på SEB som kundrådgivare och coach. Jag är civilekonom med inriktning mot finansiell och industriell ekonomi och har även läst kurser inom projektledning och affärssystem. 

Jag fick nys om att Affecto sökte konsulter genom en vän och efter närmre research blev jag intresserad av deras erbjudande till markanden. För min del spelade såväl utvecklingsmöjligheterna som tryggheten en stor roll i mitt val att börja på Affecto. 

Här på Affecto kommer jag att jobba som konsult inom både CBI och BI och jag ser fram emot en spännande resa tillsammans med Affecto och deras kunder. 

Mahir Al Rahman - Konsult

alrahmah

Jag heter Mahir Al Rahman, 23 år gammal. Jag har master examen i informationssystem från Lunds ekonomiskahögskola. Jag är en BI-konsult som har hittat rätt här på Affecto och trivs som en fisk i vattnet. Jag älskar att programmera server- och client-side och har alltid varit driven för att lära mig nya saker. Jag valde konsultrollen för jag ville träffa nya människor och jobba i olika arbetsmiljöer.

Tidigare har jag jobbat som utvecklare hos Live@Lund Office, mina primära arbetsuppgifter var skapelse av administrativa webbparter och övergången av TimeEdit (Schema anläggningssystemet).  Jag har deltagit i andra projekt utanför arbetstiden som implementering av ett CRM system för NattaroLabs.

Jag valde Affecto för att man erbjuder en varierande arbetsmiljö och icke-rutinerade arbetsuppgifter och att alltid träffa nya människor.

Hos Affecto så vill jag uppnå en högre nivå av kompetens men även att testa nya områden. Hos Affecto hittar jag alltid nya utmaningar och stöd från kollegor. 

Erik Tengstam - Konsult

tengseri

Jag heter Erik Tengstam och är en av Affectos nya TRP-konsulter i Malmö. Direkt från studierna på universitetet i Lund där jag har läst systemvetenskap.

Affecto valde jag just på grund av TRP som ger en bra start för nyexaminerade i IT-branschen. Med en ambition om att samla på mig så mycket kunskap som möjligt var det ett självklart val. Håll ögonen öppna för snart är jag nästa BI-experten!

Nina Wennerlund - Konsult

wennernin

Mitt namn är Nina Wennerlund och är 25 år och kommer från Stockholm, men bor sedan tre år i Malmö. 

Jag har studerat Systemvetenskapliga kandidatprogrammet vid Lunds universitet och tog min examen i förra våren. När jag läste beslutsstödsystem och laborerade i QlikView under utbildningen blev jag intresserad av BI och upptäckte då Affectos TRP-program. TRP-programmet har varit ett utmärkt tillfälle för mig att utvecklas inom BI. 

På Affecto kommer jag att arbeta som TRP-konsult i Malmö sedan september och i mitt nuvarande uppdrag arbetar jag med support av ett Data Warehouse.

Rikard Herminge - Konsult

hermirik

Jag heter Rikard Herminge och innan jag började på Affecto arbetade jag som BI-konsult på Enfo Pointer AB. Där fokuserade jag på CPM/Planning, men fick även möjlighet att jobba i en del QlikView-projekt. 

Affecto är ett renodlat BI-konsultbolag, och det tycker jag är mycket positivt. Jag ser en rolig utmaning i att utvecklas som konsult, förstärka mitt tekniska kunnande och förhoppningsvis även bidra till att utveckla Affecto. 

På Affecto kommer jag att jobba som konsult inom CPM.