Affectos traineeprogram

Talent Recruitment Program är Affectos nordiska trainee-program som ger dig möjlighet att utvecklas till en fullfjädrad konsult och bli en del av vår konsultorganisation.

Programmet är till för dig som kanske inte har så lång erfarenhet av beslutsstöd/BI sedan tidigare.

trp
Vad är Talent Recruitment Program?

Talent Recruitment Program är Affectos nordiska trainee-program som ger dig möjlighet att utvecklas till en fullfjädrad konsult och bli en del av vår konsultorganisation. Detta trots att du kanske inte har så lång erfarenhet av beslutsstöd/BI sedan tidigare.

Vad erbjuds du?

I programmet erbjuds du anställning och du får givetvis ta del av de förmåner som övriga konsulter har.  Du har mycket erfarna kollegor som stöttar dig i projekten och du har en utsedd mentor som du har kontinuerlig kontakt med för att bolla frågeställningar med.

Vad anser vi är rätt förutsättningar för att gå programmet?

Du är Civilingenjör, Systemvetare alternativt Civilekonom med goda akademiska meriter. Du skall också ha en god förmåga att kommunicera, vara lösningsorienterad och ha ett stort tekniskt intresse. En önskan och vilja att arbeta som konsult är mycket viktigt.

Hur ser programmet ut?

TRP är ett 9-månaders nordiskt program där du växlar mellan schemalagda kurser och arbete i projekt på hemmaplan. Programmet startar varje år i september och pågår t o m maj året efter. I schemat för programmet ingår alla grundläggande områden du behöver för att bli en skicklig beslutsstöd/BI-konsult.

Vad är målet med programmet?

Målet med Talent Recruitment Program är att deltagarna efter genomgånget program ska kunna arbeta som konsulter i utmanande och krävande kundprojekt och skapa värde för våra kunder.

Efter avslutat program får samtliga deltagare ett certifikat som bevis för genomgånget program.

Ansökan till vårt trainee-program görs via vår hemsida: http://www.affecto.se/Karriar/Lediga-jobb.

Vad har Affectos traineeprogram betytt för dig Jacob?

Jakob Schelin

"Genom Affectos Talent Recuruitment Program har jag fått professionell utbildning av erfarna konsulter samtidigt som jag har varit delaktig i kunduppdrag. Kombinationen har gjort det enklare att snabbt komma in på egna spännande uppdrag. Tack vare Talent Recuritment Programs internationella miljö har jag även knutit värdefulla kontakter med kollegor från andra länder."
Jacob Schelin, Konsult på Affecto

 

 

Läs mer i vår broschyr.

Vill du veta mer om de utmaningar och möjligheter som vi erbjuder? Tveka inte att kontakta oss.